Limas @home

Limas @home is een middelgrote onderneming behorende tot Group Limas die zich specialiseert in de realisatie van de omgeving in en rondom een woning. Zo hebben we verschillende afdelingen voor dakwerken, gevelwerken, renovatiewerken, vochtbestrijding, totaalprojecten, … . Tevens beschikken we ook over een afdeling gespecialiseerd in tijdkritische opdrachten.

Tijdkritische opdrachten kunnen zowel opdrachten zijn die onder 1 van bovengenoemde afdelingen vallen maar ook allerhande opdrachten (bvb: beton gieten, paal plaatsen, herstelwerken, …)

Onze missie

Wij hebben slechts 1 missie, en dat is uw partner zijn voor de realisatie in en rondom uw woning. Wij zorgen voor snelle en vakkundige mankracht, steeds met de focus op een kwalitatieve oplevering.

Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk! U wilt er immers op een aangename manier vertoeven. Onze vakmannen zijn snel inzetbaar en leveren steeds werk van hoge kwaliteit. VVraag vrijblijvend een offerte aan. Wij geven graag meer toelichting bij onze activiteiten en prijzen.