Heeft u last van een vocht of condensatieprobleem? Zoekt u een expert voor vochtbehandeling of vochtdetectie in uw bedrijf of woning? Wij, als vocht expert, lossen het voor U op! Wij nemen uw volledig probleem onder de loep en zoeken naar de (mogelijk diverse) oorzaken.

Onze experten bieden U een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkage tot constructieproblemen. Vocht verwijderen is onze specialisatie. 
 

Vochtbestrijding Antwerpen

Wij lossen uw probleem op, zonder de oorzaak te verleggen en net dat maakt ons vaak onderscheidend.


HOE DOEN WE DAT? 
 

    Diagnose & uitvoering door experten
Ons bedrijf beschikt over bouwpathologen, product experten, een eigen labo maar tevens ook dakdekkers, loodgieters, enz. De verschillende expertises worden vaak gebundeld om een gepaste diagnose en uitvoering te verzorgen.

    Limas verkoopt oplossingen en niet alleen producten
Te vaak wordt de oorzaak van een vochtprobleem verlegd i.p.v. aangepakt. Wist u dat opstijgend grondvocht slechts voor zo’n 0 % de oorzaak is van een vochtprobleem?

    Technologie
Ons bedrijf beschikt als vocht expert over de laatste nieuwe technologie & producten om een gepaste diagnose te kunnen stellen (thermische & endoscopische camera’s, hydrometers, gas en fluo detectie).

Gratis offerte

Wie Zijn Wij

Limas @ Home is een middelgrote onderneming behorende tot Group Limas die zich specialiseert in de realisatie van de omgeving in en rondom een woning. Zo hebben we verschillende afdelingen voor dakwerken, gevelwerken, renovatiewerken, vochtbestrijding, totaalprojecten, … . Tevens beschikken we ook over een afdeling gespecialiseerd in tijdkritische opdrachten.

Lees meer