Heeft u last van een vocht- of condensatieprobleem? Zoekt u een specialist in vochtbestrijding of lekdetectie in uw bedrijf of woning? Als specialist in vochtproblemen zorgen wij voor de oplossing! Wij nemen uw probleem onder de loep en zoeken naar de oorzaken.

Onze experten bieden u een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkage tot constructieproblemen. Vocht verwijderen is onze specialisatie.

Vochtbestrijding Antwerpen

Een specialist in vochtbestrijding

Als specialist in vochtbestrijding lossen uw probleem op zonder de oorzaak te verleggen en net dat maakt ons onderscheidend. Met gespecialiseerde apparatuur stellen we de oorzaak van het probleem vast. Op basis van die gegevens zorgen wij voor een volledige en blijvende oplossing. Dit alles klaar en duidelijk gebudgetteerd en gecommuniceerd. Het kan immers een groot verschil maken of u te maken heeft met vocht in uw kelder, badkamer of op uw slaapkamer. In elk geval kan de oorzaak verschillend zijn.Wij zorgen telkens voor een doeltreffende oplossing.

Hoe gaan wij als specialist in vochtproblemen te werk?

Diagnose & uitvoering door experten

Ons bedrijf beschikt over bouwpathologen, product experten, een eigen labo maar tevens ook dakdekkers, loodgieters, enz. De verschillende expertises worden vaak gebundeld om een gepaste diagnose en uitvoering te verzorgen.

Limas @home verkoopt oplossingen en niet alleen producten

Te vaak wordt de oorzaak van een vochtprobleem verlegd in plaats van aangepakt. Wist u dat opstijgend grondvocht slechts voor een klein percentage de oorzaak is van een vochtprobleem?

Technologie

Ons bedrijf beschikt als vocht expert over de laatste nieuwe technologie en producten om een gepaste diagnose te kunnen stellen (thermische en endoscopische camera’s, hydrometers, gas en fluo detectie).

Limas @home is uw expert voor lekdetectie in Antwerpen

In de Antwerpse regio geldt Limas @home als de absolute expert in lekdetectie. Doe een beroep op onze uitgebreide kennis en ervaring om uw vochtprobleem op te lossen. Daarbij staan wij u ook bij met alle andere werken en afwerkingen zoals sanitair, gevelreiniging en schilderwerken. Ook voor dringende problemen staan wij paraat en dit 24/7. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u snel uit de nood voor een competitieve prijs.

Gratis offerte