totaalrenovatie

 

Op zoek naar het juiste bedrijf voor een totaalrenovatie van uw huis of appartement? Zoek dan niet langer. De experten van Limas @home in Schelle hebben alle expertise onder één dak en zorgen voor een vlotte uitvoering van uw verbouwing. Wij bekijken samen met u wat we kunnen verwezenlijken binnen uw budget en zorgen voor een afgewerkt resultaat met garantie.

Een aannemer voor uw totaalrenovatie van a tot z

Wanneer u meerdere verbouwingen wilt laten uitvoeren, zijn voorbereiding, planning en een vlotte uitvoering cruciaal. Dit is de grote troef van Limas @home. U heeft één aanspreekpunt om de verschillende fases van uw totaalrenovatie op te volgen. Wij werken strak volgens offerte en hanteren een nauwgezette planning. Op die manier voorkomen we vertragingen en onvoorziene kosten.

Limas @home uit Antwerpen is een aannemer voor totaalrenovaties die elk aspect van uw huis onder handen kan nemen van a tot z. Elke fase van de verbouwing wordt gepland, gebudgetteerd en vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken termijn.

Geen last-minute veranderingen of verlengingen, wij komen onze afspraken na. Zo kunt u genieten van een totaalrenovatie zonder zorgen. Vraag een vrijblijvende offerte. Wij werken een voorstel uit volgens uw behoeften.

Gratis offerte