Professioneel schilderwerk, daar kunt u van op aan.

Wij garanderen kwaliteit, snelheid en geen zorgen. Onze vakmensen maken van u ook een tevreden klant.

Schilderen hoeft u niet altijd zelf te doen. Ook voor een interessante prijs staan er al vakmensen voor u klaar. Limas @home biedt schilderwerken aan een hoge kwaliteit en een snelle service. Wilt u het hele huis laten aanpakken, slechts één kamer, de traphal of tuinmuur? Limas @home is de geschikte partner voor u.

Waarom kiezen voor schilderwerken van Limas @home?

 • Kort op de bal
  Heeft u eenmaal beslist om te laten schilderen, dan wilt u ook dat het vooruit gaat. Daarom spelen wij graag kort op de bal. Is de knoop doorgehakt, dan doen we al het nodige om de werken binnen de kortst mogelijke termijn uit te voeren.
 • Binnen & Buiten
  Een afgeleefde voorgevel? Wij maken er in geen tijd een nieuwe van. Is uw thuisbureau aan opfrissing toe? Laat dat maar aan ons over. Keuken, badkamer, slaapkamer of alles in één keer? Begin alvast te dromen, wij zorgen voor de rest.
 • 100% zonder zorgen
  Een verouderde badkamer, de kleuren in de kinderkamer beu of heeft het toilet een nieuwe verflaag nodig? Onze vakmannen staan voor u klaar. Maakt u zich geen zorgen over uw meubels en interieur. U trekt de deur dicht en stapt nadien binnen in een nagelnieuw interieur.
 • Snel & Professioneel
  Zelfs de kleinste job is vooraf tot in de puntjes gepland. Daarom maken we ons sterk dat we elke klus ruim binnen de gestelde termijn en budget klaren. Toch wat extra schrijnwerk, elektriciteitsperikelen of pleisterwerk? Wij lossen het onmiddellijk voor u op, met eigen vakmensen. Professioneel en betaalbaar.
 • Kwaliteitsgarantie
  Voor schilderwerken geldt er een wettelijke garantie van 10 jaar. Doen er zich in die tijd problemen voor, dan lossen we dit meteen op.
   

Zoek niet verder! U bent op de juiste plek beland.

Gratis offerte