algemene renovatie

 

Renovatiewerken zonder zorgen? Het klinkt mooi, maar kan het ook? Natuurlijk, als je tenminste in zee gaat met een betrouwbaar renovatiebedrijf. Limas @home in Schelle biedt u niets minder aan: een snelle en zorgeloze verbouwing. We staan u bij in elke stap van het project.

Algemene renovatiewerken in Antwerpen en omstreken

Vanuit onze vestiging in Schelle vlak bij Antwerpen bestrijken wij een groot werkgebied. Bijgevolg zijn wij overal snel ter plaatse. Dit vermijdt tijdverlies waardoor wij u een bijzondere prijs/kwaliteitsverhouding kunnen garanderen. Algemene renovatiewerken zijn altijd projecten waarbij meerdere expertises en vakkenis nodig zijn. Dankzij een heldere communicatie en duidelijke afspraken kunnen wij elk project vlot uitvoeren binnen een strakke termijn. U weet op elk moment wat de volgende stap is zodat de werken niet beginnen aan te slepen. Wij staan u bij voor:

Een renovatiebedrijf dat alle verbouwingen aan kan

Wij onderscheiden ons van andere renovatiebedrijven uit Antwerpen omdat wij werkelijk alle vakmensen die nodig zijn bij een verbouwing kunnen leveren. Van loodgieters en stukadoors tot schilders en dakwerkers. Elk van deze vakmannen beheerst de kneepjes van zijn vak. Bovendien scholen wij ons personeel regelmatig bij zodat wij u steeds kunnen informeren over de actuele trends en nieuwste technieken en materialen. Op die manier slagen wij erin om na elke renovatie een flinke meerwaarde te creëren voor uw huis.

Heeft uw huis of appartement nood aan een algemene renovatie of bent u gewoon toe aan wat vernieuwing? Twijfel dan niet en contacteer Limas @home uit Antwerpen voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u uw renovatiedromen te verwezenlijken!

Gratis offerte