Loodgieterij

Limas @home is een expert op het gebied van loodgieterij en een betrouwbare loodgieter. Onze vakmannen staan voor u klaar op gebied van loodgieterswerk. Bent u een nieuw project aan het overwegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Installatie van een badkamer of toilet, een verwarming vervangen of nieuwe radiatoren plaatsen, uw installatie haar jaarlijkse controle geven... Wij kunnen u steeds snel en correct verder helpen.

Heeft u hulp nodig met uw sanitair?

Zoekt u iemand die u kan bijstaan bij een lekkage? Wilt u uw wc ontstoppen? Een verstopping in uw afvoer of een fout in uw CV-installatie kan al snel een groot probleem worden. Gelukkig is het voor iemand met vakkennis geen probleem om snel en doeltreffend een duurzame oplossing te geven. Laat deze problemen niet aanslepen, enkele druppels per dag zijn genoeg om schimmel of vlekken op uw parket of inbouwkasten te krijgen. Blijf dus niet bij de pakken zitten en neem vrijblijvend contact op.

Of zocht u een nieuwe loodgieter voor uw keuken? Vaak denken we eerst aan de badkamer of het toilet, maar ook in een moderne keuken mag het sanitair niet haperen. Een nieuwe installatie of kijken naar een probleem in uw bestaande installatie. Geen taak is te klein of te moeilijk voor onze vakmannen.

Heeft u hulp nodig met uw verwarming?

Dacht u aan een renovatie waarbij de CV-installatie onder handen genomen kan worden? Verwarming kent geen geheimen voor onze experts die regelmatige bijscholing krijgen en op de hoogte zijn van de laatste innovaties en technologie. Hoe uw bad- of woonkamer verwarming zo efficiënt mogelijk maken? Voor elk project kunnen onze mensen u bijstaan. Alles mogelijk.

Laat uw project niet liggen. Neem snel contact met ons op om u vrijblijvend bij te staan met advies of uw vragen. Ons uitgebreid portfolio van klanten en projecten kan als inspiratie dienen om uw openstaande vragen of zorgen om te toveren tot een prachtig totaalproject. Een warm nest ligt ook voor u binnen handbereik dankzij de kennis en praktijk die ons ervaren team kan toevoegen aan elk type bouw- of renovatieproject.

Ook voor dringende problemen staan wij paraat en dit 24/7.

Wij helpen u snel uit de nood voor een competitieve prijs.

TOP