Limas @home, is een specialist in radiotoren installeren uit Antwerpen. Wij staan u graag bij in al uw vragen over radiatoren vervangen of chauffage leggen. Of het nu gaat over een nieuwe radiator plaatsen of in een heel bouwproject chauffage installeren, bij Limas @home bent u aan het juiste adres indien u een betrouwbare en ervaren partner zoekt.

Verwarming en radiatoren zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. Zeker in de winterdagen is het niet aangenaam om problemen met uw verwarming te moeten ervaren. En dan hebben we het niet enkel over een te koude woning, daarvoor kan je makkelijk een extra nieuwe radiator plaatsen. Maar ook het omgekeerde probleem, dat een leefruimte te warm is door een slechte thermostaatkraan is enorm lastig. Of misschien wil u een slecht werkende radiatorkraan vervangen zodat u niet meer moet zwoegen om de verwarming open of dicht te krijgen?

Radiatoren zijn erg aanwezig in uw woonruimte. Hebt u dat liever niet dan kunt u kiezen voor vloerverwarming maar het is ook mogelijk om de radiatoren in te schakelen in het design van uw leef- of werkruimte. Een knappe designradiator in de inkomhal of in je living? Een model met balkjes in de badkamer zodat u er u handdoeken te drogen op kan leggen? Of een lage radiator in de achterkamer zodat de kinderen (of uzelf) er hun schoenen onder kunnen schuiven zodat ze lekker warm zijn voor ze de fiets op moeten. Er zijn echt keuzes te over als u weet wat er op de markt is, en daarvoor komt u natuurlijk naar het team van Limas @home in Antwerpen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden die er te vinden zijn in de handel en kunnen u voorbeelden geven van tevreden klanten die misschien wel inspiratie kunnen geven voor uw eigen project.

Wist u trouwens dat radiatoren sneller een koude ruimte verwarmen dan vloerverwarming? Veel mensen laten daardoor hun vloerverwarming permanent aanstaan en verliezen daardoor weer een deel van hun energiebesparing. Een mooi verwerkte radiator kan in veelgebruikte kamers dan ook nuttige blijken in combinatie met vloerverwarming. Het is geen verplichting, maar zeker iets wat u kan overwegen indien u vaak het huis uit bent.

Een radiator plaatsen: werk voor een vakman

Limas @home kan niet enkel een radiator plaatsen, ook het jaarlijkse onderhoud chauffageketels kunnen wij voor onze rekening nemen. Het is een goed idee om elk jaar je verwarming te laten nakijken, en bij een installatie met mazoutketel is dit zelfs een wettelijk verplichting. Op dit vlak zit u bij ons - als erkende controleur - dus ook weer goed. Denk er ook aan om jaarlijks even de lucht uit de radiatoren te laten, dit voorkomt dat lastige "tikken" dat je kan ervaren als er enkele bubbels gevangen zitten.

Wilt u uw radiotor herstellen, vervangen of plaatsen? Ontvang een gratis offerte! Zeker met een totaalproject kunt u ook rekenen op een specialist in verwarmingsinstallaties zoals Limas @home. Wij helpen zowel met het renovatie-, isolatie- en verwarmingsdeel van uw droomproject.

Gratis offerte