Verwarming

Wilt u een centrale verwarming aanleggen of een cv schoonmaken? Limas @home in Schelle is een expert op het gebied van verwarming. Haar vakmannen hebben jaren aan ervaring in verwarming leggen en verschillende soorten van verwarmingsinstallaties aanpassen. Een betere partner voor uw projecten zal moeilijk te vinden zijn.

Condensatieketels

Onze expertise op gebied van condensatieketels is niet te onderschatten. Doorheen de jaren brachten wij - samen met onze klanten - verschillende projecten in dit vakgebied tot een goed einde. Hebt u plannen om uw verwarming onder handen te nemen dan staat onze expertise volledige te uwer beschikking. Wist u dat een condensatieketel u tussen de 15 en 30% verbruik kan besparen in vergelijking met een ouder model? Sinds 2015 bent u volgens de Europese regelgeving trouwens verplicht om bij een nieuwe ketel te kiezen voor dit hoogrenderende verwarmingsmodel.

LEES MEER OVER CONDENSATIEKETELS

 

Mazoutketels

Mazoutketels blijven erg in trek, de installatie is iets duurder dan een gasketel omdat je de opslagtanks natuurlijk ook nodig hebt. Maar daarna is het -mits de jaarlijkse controle- heel voordelig in verbranding en eenvoudig in gebruik.

LEES MEER OVER MAZOUTKETELS

 

Radiatoren

Wil u misschien uw bestaande radiatoren aanpassen, nieuwe radiatoren bijplaatsen of heeft u een totaalrenovatie in gedachten waarbij verwarming natuurlijk een essentieel onderdeel van uw project is? Dan kunnen wij u met raad en daad bijstaan. En dit zowel tijdens de inschatting, planning of uitvoering van uw project. Twijfel zeker niet om ons om vrijblijvend advies of een offerte te vragen in elke fase van uw bouw- of renovatieproject. Onze ervaring kan uw troefkaart zijn om uw droom om te zetten tot een betaalbare en efficiente realiteit.

LEES MEER OVER RADIATOREN

 

Vloerverwarming

Of kiest u liever voor vloerverwarming? Of een combinatie de verschillende mogelijkheden? Ons team van experten en onze gezamelijke vakkennis staat volledig ter beschikking van uw wensen. Vloerverwarming zorgt ervoor dat u woning vrij blijft van radiatoren en daardoor de volledige ruimte ten volle kan benutten, daarenboven zorgt het voor zeer rendabel verwarmen van ruimtes door het gebruik van een lagere temperatuur in de installatie. Het is een heerlijk gevoel om nooit meer koude voeten te hebben, laat ons team van experten u helpen om een perfecte installatie van uw vloerverwarming te bereiken. Bij vloerverwarming hebt u trouwens keuze tussen een hydraulisch of elektrisch model afhankelijk van uw vloerbedekking, isolatie en krachtbron heeft elk van de twee zijn voor- en nadelen waar onze mensen u graag wegwijs in maken.

LEES MEER OVER VLOERVERWARMING

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om Limas @home om uw droomproject om te zetten tot een woning waar het fijn thuiskomen is voor zowel u, uw partner uw kinderen en de rest van u familie. Bent u niet (nog) zeker hoe u uw verwarmingsproject moet aanpassen laat ons u dan helpen om dit project te realiseren.

Gratis offerte