Limas @home is een expert in sanitair plaatsen uit Antwerpen. Wij werken graag samen met u aan een bouwproject of een renovatie, maar ook in geval u gewoon iemand zoekt om een klein (of groter) ongemak te verhelpen staan wij tot u dienst. Het probleemloos werken van een installatie, zodat u voldoende warm en koud water ter beschikking heeft, is iets wat iedereen belangrijk vindt. Te weinig warm water omdat ons gezin groter is geworden, een lekkende kraan of een luidruchtig toilet? Redenen te over om een expert op gebied van sanitair in te schakelen. Door de juiste prioriteiten te stellen bij aanvang van een project doet u een enorm voordeel op lange termijn.

Badkamers

Een badkamer installateur van Limas @home is een vakman, iemand die van sanitaire installaties zijn passie heeft gemaakt. Werkt u aan een nieuwbouwproject en heeft u vragen bij de installatie van een badkamer waar u graag een expert het werk voor u laat doen? Of denk u aan een renovatie en wilt u graag uw oude toilet vernieuwen? Is er veel kalk bij u in het grondwater, heeft u nood aan veel warm water in korte periodes, is energiegebruik voor u van belang,... allemaal zaken waarvan uw beste keuze van installatie van kan afhangen.

Keukens

Je vergeet het soms maar een sanitair installateur komt ook te pas bij het plaatsen van een nieuwe keuken. Het zou moeilijk koken zijn zonder aan- of afvoer van water of het ontbreken van de juiste aansluitingen voor afwasmachine, steamer of koffiezet. Een keuken is ook meer en meer een ontmoetingsplaats aan het worden binnen het gezin, een "conversatiekeuken" waarbij naast de functionaliteit ook het design een meerwaarde begint te krijgen. Laat onze vakmensen u bijstaan bij de keuze van het juiste model kraan, spoelbak,... voor uw gezellige keuken waar kinderen en volwassenen elkaar kunnen entertainen.

Sanitaire renovatie

Sanitair laten plaatsen door een expert uit het team van Limas @home is een beslissing die u zich niet zal betreuren. Onze mensen zijn stuk voor stuk vakmannen en moeten in sanitaire renovaties voor niemand onderdoen. Heeft u roest in het water - dit herkent u doordat uw water lichtjes rood is - en is het tijd om alle leidingen eens onder handen te nemen? Bouw je een passiefhuis en wil je graag regenwater gebruiken? Heb je vragen over je waterput? Vraag dan een offerte aan.

Limas @home is trouwens een totaalpartner bij uw bouw- of renovatieproject. We nemen niet enkel uw sanitair onder handen maar kunnen ook helpen met de renovatiewerken, de verwarming, de installatie van een nieuwe mazoutketel of vloerverwarming. Het maakt uw kopzorgen een hoop lichter omdat u enkel één aanspreekpunt heeft, wij nemen alles onder één dak. Zo kunnen we uw project sneller en beter verwezenlijken. Twijfel dus niet en neem contact op met de vakmannen van Limas @home voor advies op maat van uw project en een vrijblijvende offerte.

Gratis offerte