Loodgieter Antwerpen

Limas @home in Schelle is een expert op het gebied van loodgieterij en een betrouwbare loodgieter. Onze vakmannen staan voor u klaar op gebied van alle loodgieterswerk. Bent u een nieuw project aan het overwegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Installatie van een badkamer of toilet, een verwarming vervangen of nieuwe radiatoren plaatsen, uw installatie haar jaarlijkse controle geven,... wij kunnen u steeds snel en correct verder helpen.

Sanitair

Zoekt u iemand die u kan bijstaan bij een lekkage? Wilt u uw wc ontstoppen? Een verstopping in uw afvoer of een fout in uw CV installatie kunnen al snel grote kopzorgen worden, gelukkig is het voor iemand met vakkennis geen probleem om snel en doeltreffend een duurzame oplossing te geven. Laat deze problemen niet aanslepen, enkele druppels per dag zijn genoeg om schimmel of vlekken op uw parket of inbouwkasten te krijgen. Blijf dus niet bij de pakken zitten en neem vrijblijvend contact op.

Of zocht u een nieuwe loodgieter voor uw keuken? Vaak denken we eerst aan de badkamer of het toilet, maar ook in een moderne keuken mag het sanitair niet haperen. Een nieuwe installatie of kijken naar een probleem in uw bestaande installatie. Geen taak is te klein of te moeilijk voor onze vakmannen.

Verwarming

Dacht u aan een renovatie waarbij de CV installatie onder handen genomen kan worden? Verwarming kent geen geheimen voor onze experts die regelmatige bijscholing krijgen en op de hoogte zijn van de laatste innovaties en technologie. Hoe uw bad- of woonkamer verwarming zo efficient mogelijk maken? Voor elk project kunnen onze mensen u bijstaan van de planning tot de uitvoering, een totaalproject of enkel een heel specifieke hulp terwijl u de rest zelf afwerkt, voor ons is alles mogelijk.

 

Laat uw project niet liggen. Neem snel contact met ons op om u vrijblijvend bij te staan met advies of uw vragen in verband met de haalbaarheid -zowel technisch of budgetair- af te toetsen met de realiteit. Onze uitgebreide portfolio van klanten en projecten - zowel in uitvoering als reeds gedaan in het verleden - kan als inspiratie dienen om uw openstaande vragen of zorgen om te toveren tot een prachtig totaalproject. Een warm nest - wat het verschil maakt tussen een huis en een thuis - ligt ook voor u binnen handbereik met de kennis een theorie en praktijk dat ons ervaren team kan toevoegen aan elk type van bouw- of renovatieproject.

Limas @home, een specialist in loodgieterij in Antwerpen, staat u bij in al uw projecten. Heeft u een lootgieter nodig? Ontvang dan nu een gratis offerte! Zeker met een totaalproject kunt u rekenen op een loodgietersbedrijf zoals Limas @home bij elk deel van uw renovatie of bouwproject. Wij helpen uw met elke fase van uw renovatie .

Gratis offerte