gevelwerken

 

De gevelwerkers van Limas @home in Schelle hebben ervaring met alle soorten gevelwerken. Of het nu gaat om een kleine herstelling, bepleistering of het aanbrengen van een ander soort gevelbekleding, onze experten weten er zeker raad mee.

Een aannemer van gevelwerken met ervaring die topkwaliteit levert

Dankzij een jarenlange ervaring kunnen wij elke keer een voorstel doen dat perfect aansluit bij uw wensen, budget en vooral bij de stijl van uw woning. Gevelwerken dienen immers niet enkel om uw huis te beschermen tegen de elementen. Het esthetische aspect is minstens even belangrijk omdat dit het eerste is wat men van uw huis ziet. Zo zal een gevel met baksteen een andere aanpak vergen dan een muur in natuursteen. Net zoals een woning met een landelijk of rustiek karakter anders benaderd wordt dan een modern huis. Na een grondige analyse maken wij een offerte op maat voor het hele project. Dit gaat van voorbereidende werken tot en met de kleinste afwerkingen zoals opnieuw voegen of het herstellen van metselwerk.

Gevelwerken van een aannemer die met u meedenkt

Limas @home in Antwerpen bereidt gevelwerken tot in de puntjes voor. Wij voorzien ook al het voorbereidend werk zoals het plaatsen van een stelling en het beschikbaar houden van vrije parkeerplaatsen. Bovendien helpen wij u ook graag met preventieve maatregelen die de levensduur van uw gevels verlengen zoals het opsporen en bestrijden van vocht. Ook de manier van uitvoering bespreken wij graag met u. Zo zijn er verschillen tussen het reinigen van uw gevel met stoom of met een hogedrukreiniger. Dit is opnieuw afhankelijk van de gebruikte materialen in uw gevels.

Limas @home staat u bij met kennis van zaken en doelgerichte oplossingen voor elk budget. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte om te ontdekken wat wij kunnen doen om uw gevel te herstellen of te renoveren!

Gratis offerte