Limas @home dakwerkers Antwerpen

 

Goed uitgevoerde dakwerken geven een flinke meerwaarde aan uw huis en beschermen u jarenlang tegen weer en wind. Het vinden van de juiste dakwerker of dakspecialist is dan ook belangrijk. Bij Limas @home uit Schelle bent u aan het juiste adres.

Dakwerken volgens de regels van de kunst

Onze dakwerkers hebben de kennis en ervaring in huis om uw dak snel te vernieuwen, te herstellen of te bouwen. Wij kunnen alle soorten daken en dakbedekkingen aan: platte daken, roofing, pannendaken, EPDM, leien, stro en meer. Bij elk onderhoud of renovatie maken wij gebruik van de regels van de kunst om een topresultaat af te leveren. Heeft u vragen over prijzen of de mogelijkheden binnen een bepaald budget? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij bekijken graag met u alle mogelijkheden en maken een gepersonaliseerd voorstel. U zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

Limas @home werkt met duidelijke afspraken en transparante communicatie. Zo blijft u tijdens de bouwwerken steeds op de hoogte en komt u bij oplevering nooit voor onaangename verrassingen te staan. Dankzij onze gedetailleerde offertes weet u precies wat de kosten zullen zijn. Onze ervaren dakwerkers nemen u al het zware werk uit handen zodat verzekerd bent van een volledige gemoedsrust. Ook de afwerking verzorgen wij tot in de puntjes: van het reinigen van uw gevel tot schilderwerken.

Dakwerken in Antwerpen en omstreken

Vanuit onze centrale vestiging in Schelle zijn wij snel ter plaatse voor dakwerken in Antwerpen en omstreken. Wij leveren topkwaliteit binnen een strakke deadline en dit 24/7. Ook voor dringende interventies kunt u op ons rekenen. U heeft brandschade of stormschade en een snelle herstelling is nodig? Contacteer ons! Ook voor hele constructieprojecten die binnen een korte termijn opgeleverd moeten worden zijn wij uw partner.

Ook wanneer u naast dakwerken andere zaken aan uw huis wilt renoveren kunt u op onze expertise rekenen. Een totaalrenovatie van uw woning tot verwarming en sanitair toe? Wij hebben alle kennis onder één dak.

Als u dakwerkers in Antwerpen zoekt, is Limas @home is uw partner. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis offerte