Vochtbestrijding

Heeft u last van een vocht- of condensatieprobleem? Zoekt u een specialist in vochtbestrijding of lekdetectie in uw bedrijf of woning? Als specialist in vochtproblemen zorgen wij voor de oplossing! Wij nemen uw probleem onder de loep en zoeken naar de oorzaken.

Onze experts bieden u een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkage tot constructieproblemen. Vocht verwijderen is onze specialisatie.

Waarom kiezen voor vochtbestrijding van Limas @ home?

Als specialist in vochtbestrijding lossen we uw probleem op zonder de oorzaak te verleggen en net dat maakt ons anders. Met gespecialiseerde apparatuur stellen we de oorzaak van het probleem vast. Op basis van die gegevens zorgen wij voor een volledige en blijvende oplossing. Dat alles klaar en duidelijk gebudgetteerd en gecommuniceerd. Het kan immers een groot verschil maken of u te maken heeft met vocht in uw kelder, badkamer of op uw slaapkamer. Waar het probleem zich ook voordoet, de oorzaak zit soms op een verrassende plek. Wij zorgen in iedere geval telkens voor de meest doeltreffende oplossing.

Hoe gaan we als specialist in vochtproblemen te werk?

Diagnose & uitvoering door experts.

Ons bedrijf beschikt over bouwpathologen, productexperts, een eigen labo, maar ook over dakdekkers, loodgieters, enzovoort. Dankzij onze verschillende expertises kunnen we een gepaste diagnose en uitvoering verzorgen.

Limas @home verkoopt oplossingen en niet alleen producten.

Te vaak wordt de oorzaak van een vochtprobleem verlegd in plaats van aangepakt. Wist u dat opstijgend grondvocht slechts voor een klein percentage de oorzaak is van een vochtprobleem?

Technologie

Ons bedrijf beschikt als vochtexpert over de laatste nieuwe technologie en producten om een gepaste diagnose te kunnen stellen (thermische en endoscopische camera’s, hydrometers, gas en fluo detectie).

Waarom beroep doen op Limas @ home

In de Antwerpse regio geldt Limas @ home als de absolute expert in lekdetectie. Doe een beroep op onze uitgebreide kennis en ervaring om uw vochtprobleem op te lossen. Daarbij staan wij u ook bij met alle andere werken en afwerkingen zoals sanitair, gevelreiniging en schilderwerken.

Ook voor dringende problemen staan wij paraat en dit 24/7.

Wij helpen u snel uit de nood voor een competitieve prijs..

TOP