Totaalrenovatie

Op zoek naar het juiste bedrijf voor een totaalrenovatie van uw huis of appartement? Zoek niet langer. De experts van Limas @ home in Schelle hebben alle expertise onder één dak en zorgen voor een vlotte uitvoering van uw verbouwing. Wij bekijken samen met u wat we kunnen verwezenlijken binnen uw budget en zorgen voor een afgewerkt resultaat met garantie.

Waarom kiezen voor renovatie door Limas @ home?

Wanneer u meerdere verbouwingen wilt laten uitvoeren, zijn voorbereiding, planning en een vlotte uitvoering cruciaal. Dat is de grote troef van Limas @ home. U heeft één aanspreekpunt om de verschillende fases van uw totaalrenovatie op te volgen. Wij werken strak volgens offerte en hanteren een nauwgezette planning. Op die manier voorkomen we vertragingen en onvoorziene kosten.

Limas @home is een aannemer voor totaalrenovaties die elk aspect van uw huis onder handen kan nemen van a tot z. Elke fase van de verbouwing wordt gepland, gebudgetteerd en vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken termijn.

"Geen lastminute veranderingen of verlengingen, wij komen onze afspraken na. Zo kunt u genieten van een totaalrenovatie zonder zorgen."

Waarom beroep doen op Limas @ home

In de Antwerpse regio geldt Limas @ home als de absolute expert in lekdetectie. Doe een beroep op onze uitgebreide kennis en ervaring om uw vochtprobleem op te lossen. Daarbij staan wij u ook bij met alle andere werken en afwerkingen zoals sanitair, gevelreiniging en schilderwerken.

Ook voor dringende problemen staan wij paraat en dit 24/7.

Wij helpen u snel uit de nood voor een competitieve prijs.

TOP