Dakwerken

Waarom kiezen voor Limas @home

Als professioneel schildersbedrijf garandeert Limas @home kwaliteit en snelheid zonder zorgen. Onze vakmensen leveren vakwerk tot in de puntjes.

Schilderen hoeft u niet altijd zelf te doen. Ook voor een interessante prijs staan er al vakmensen voor u klaar. Limas @ home biedt schilderwerken aan een hoge kwaliteit en een snelle service. Wilt u het hele huis laten aanpakken, slechts één kamer, de traphal of tuinmuur? Wij zijn de geschikte partner voor u.

Waarom zou u kiezen voor Limas @ home?

Kort op de bal

Heeft u eenmaal beslist om te laten schilderen, dan wilt u ook dat het vooruit gaat. Daarom spelen wij graag kort op de bal. Is de knoop doorgehakt, dan doen we al het nodige om de werken binnen de kortst mogelijke termijn uit te voeren.

Binnen & Buiten

Een afgeleefde voorgevel? Wij maken er in geen tijd een nieuwe van. Is uw thuisbureau aan opfrissing toe? Laat dat maar aan ons over. Keuken, badkamer, slaapkamer of alles in één keer? Begin alvast te dromen, wij zorgen voor de rest.

100% zonder zorgen

Een verouderde badkamer, de kleuren in de kinderkamer beu of heeft het toilet een nieuwe verflaag nodig? Onze vakmannen staan voor u klaar. Maakt u zich geen zorgen over uw meubels en interieur. U trekt de deur dicht en stapt nadien binnen in een nagelnieuw interieur.

Snel & Professioneel

Zelfs de kleinste job is vooraf tot in de puntjes gepland. Daarom maken we ons sterk dat we elke klus ruim binnen de gestelde termijn en budget klaren. Toch wat extra schrijnwerk, elektriciteitsperikelen of pleisterwerk? Wij lossen het onmiddellijk voor u op, met eigen vakmensen. Professioneel en betaalbaar.

Kwaliteitsgarantie

Voor schilderwerken geldt er een wettelijke garantie van 10 jaar. Doen er zich in die tijd problemen voor, dan lossen we dit meteen op.

Limas @home biedt alles voor snelle en verzorgde schilderwerken in Antwerpen en omstreken.

Wij werken graag een voorstel uit op maat van uw wensen en budget.

TOP