Renovatiewerken

Renovatiewerken zonder zorgen? Het klinkt mooi, maar kan het ook? Wel als u in zee gaat met een betrouwbaar renovatiebedrijf. Limas @ home biedt u niets minder aan: een snelle en zorgeloze verbouwing. We staan u bij in elke stap van het project.

Waarom uw renovatiewerken door Limas @ home laten uitvoeren?

Vanuit onze vestiging in Schelle vlakbij Antwerpen bestrijken wij een groot werkgebied. Bijgevolg zijn wij overal snel ter plaatse. Dat vermijdt tijdverlies, waardoor wij u een bijzondere prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen. Algemene renovatiewerken zijn altijd projecten waarbij meerdere expertises en vakkennis nodig zijn. Dankzij een heldere communicatie en duidelijke afspraken kunnen wij elk project vlot uitvoeren binnen een strakke termijn. Wij staan u bij voor:

Waarom zou u voor Limas @ home kiezen?

Wij onderscheiden ons van andere renovatiebedrijven uit Antwerpen omdat wij werkelijk alle vakmensen die nodig zijn bij een verbouwing kunnen leveren. Van loodgieters en stukadoors tot schilders en dakwerkers. Elk van deze vakmannen beheerst de kneepjes van zijn vak. Bovendien scholen wij ons personeel regelmatig bij zodat wij u steeds kunnen informeren over de actuele trends en nieuwste technieken en materialen. Op die manier slagen wij erin om na elke renovatie een flinke meerwaarde te creëren voor uw huis.

Heeft uw huis of appartement nood aan een algemene renovatie of bent u gewoon toe aan wat vernieuwing?

Twijfel dan niet en contacteer Limas @ home voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u uw renovatiedromen te verwezenlijken!

TOP