Over Ons


Aannemer Antwerpen

Limas @ Home is een middelgrote onderneming behorende tot Group Limas die zich specialiseert in de realisatie van de omgeving in en rondom een woning. Zo hebben we verschillende afdelingen voor dakwerken, gevelwerken, renovatiewerken, vochtbestrijding, totaalprojecten, … . Tevens beschikken we ook over een afdeling gespecialiseerd in tijdkritische opdrachten.

Tijdkritische opdrachten kunnen zowel opdrachten zijn die onder 1 van bovengenoemde afdelingen vallen maar ook allerhande opdrachten (bvb: beton gieten, paal plaatsen, herstelwerken, …)

 

MISSIE

Wij hebben slechts 1 missie, en dat is uw partner zijn voor de realisatie in en rondom uw woning. Wij zorgen voor snelle en vakkundige mankracht, steeds met de focus op een kwalitatieve oplevering.

Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk! U wilt er immers op een aangename manier vertoeven. Onze vakmannen zijn snel inzetbaar en leveren steeds werk van hoge kwaliteit.

 

TIJDSKRITISCH & VAKKUNDIG:

Omdat elke klant nood heeft aan vakmannen en uitvoering volgens afspraken is dit ook het uitgangspunt van onze dienst. Onze vakmannen zijn ervaren, doen wat ze beloven en leveren steeds kwaliteit.

We focussen ons naast reguliere opdrachten ook op klanten waarvoor het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Tijdkritische opdrachten kunnen we door de structuur, werkmethode en mankracht van ons bedrijf steeds snel aanvangen en opleveren. We werken steeds volgens vooraf gedefinieerde afspraken van termijnen en-of snelle deadlines.

Door onze bewezen werkwijze en referenties maken we de afspraak met u in de vorm van een payback formule. (service level 1).

 

Wil je graag weten wat we hieronder verstaan en hoe we dat doen? Klik hier.
Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

Waarom kiezen voor Limas@Home?