Zoekt u een partner voor realisaties in en rond uw huis?
Vraag een offerte aan

WAT WE DOEN

Dakwerken

Dakwerken

Is uw dak dringend aan vervanging toe of bent u op zoek naar een goede dakwerker voor uw nieuwbouw? Zoek dan niet langer, Limas @ Home is de partner naar waar u op zoek bent! Onze dakwerkers hebben bakken aan ervaring en leggen uw nieuwe dak in geen tijd aan.

Lees meer
Gevelwerken

Gevelwerken

Wilt u uw gevel vernieuwen of zijn er enkele kleine reparaties nodig aan uw gevel? Dan bent u bij Limas @ Home op de juiste plaats, onze specialisten helpen u verder met al uw gevelplannen?

Lees meer
Renovatiewerken Antwerpen

Renovatiewerken

Renoveren zonder zorgen? Het kan bij Limas @ Home! Contacteer ons nu en ontdek zelf wat we voor u kunnen doen.

Lees meer
Schilderwerken

Schilderwerken

Professioneel schilderwerk, daar kunt u van op aan. Waarom? Wij garanderen kwaliteit, snelheid en geen zorgen. Onze vakmensen maken van u ook een tevreden klant.

Lees meer
Vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Dankzij Limas @ Home is vocht niet langer een probleem. Onze ervaren vakwerkers bieden u een blijvende oplossing voor uw vochtprobleem. Lees hier verder voor vochtbehandeling op maat.

Lees meer
Totaalrenovatie

Totaalprojecten

Wil u uw volledige huis laten renoveren, maar kijkt u op tegen de duur, kost en last van de werken? Contacteer dan Limas @ Home, onze experten staan garant voor een snelle totaal renovatie binnen uw budget.

Lees meer
Tijdkritische Opdrachten

Tijdkritische Opdrachten

Hebt u een nijpende constructiesituatie? Bent u op zoek naar een constructiebedrijf dat uw project op korte tijd kan voltooien. Contacteer onze specialisten bij Limas @ Home dan voor een vrijblijvende offerte.

Lees meer
 

Waarom kiezen voor Limas@Home?