Gevelwerken


Gevelwerken Antwerpen

De gevelwerkers van Limas @ Home hebben ervaring met alle soorten gevelwerken. Of het nu gaat over een kleine herstelling of het bepleisteren van uw nieuwe gevel, onze experten weten er zeker raad mee.
 
Contacteer ons vandaag nog om te ontdekken wat wij kunnen doen om uw gevel te herstellen of renoveren! Limas @ Home uit Antwerpen is tot uw dienst voor alle gevelwerken.
 
 
 

Aanverwante diensten

Gratis diagnose en offerte? We bellen je voor een afspraak.

Naam:
Telefoon:

 

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Meer info over gevelwerken

De experten bij Limas@Home zijn ervaren vakmensen die weten wat belangrijk is bij het herstellen en opbouwen van een gevel. Een kleine herstelling, een gevelreiniging, gevelschilderen of het bepleisteren van uw nieuwe gevel, we doen het in een handomdraai. Onze experten bespreken met u wat ze precies voor u kunnen betekenen en kunnen u voorbeelden geven van de verschillende gevelopties.

Bij Limas@Home staan we garant voor een snelle en kwaliteitsvolle service. We bekijken wat mogelijk is binnen uw budget, zo kan u bij het gevelreinigen bijvoorbeeld kiezen voor extra bescherming van uw gevel door extra zandstralen of het aanbrengen van siliconen. Contacteer ons nu en we geven u een vrijblijvende offerte. 

Vraag een offerte aan