Vier kwaliteiten van een goede partner voor een totaalrenovatie

De keuze van het renovatiebedrijf of de aannemer waarmee je in zee gaat is niet iets waarbij je over een nacht ijs wil gaan, je gaat immers voor een bepaalde tijd met mekaar moeten samenwerken en samen ook het project maar ook de problemen die daar eventueel bij kunnen komen kijken samen aanpakken.

Je neemt dan ook niet de eerste de beste onder de arm om je renovatiewerken uit te voeren.

Wij helpen je op weg en geven je vier kwaliteiten die elke betrouwbare aannemer zou moeten hebben, of het nu over een totaalrenovatie, wat dakwerken of een kleine vochtbestrijdingzou gaan.

Aannemer renovatiewerken

  1. Goede referenties: Een vakman heeft tevreden klanten, en zal die ook graag voorleggen. Maar leg je oor ook zelf eens te luisteren want je zal natuurlijk niemand hebben die slechte projecten laat zien aan een potentiele klant. Zelf even rondhoren bij familie en vrienden kan vaak snel tot eerlijkere feedback leiden.

  2. Volgt afspraken keurig op: komt je offerte al te laat? Worden veel afspraken verzet? Dat is meestal geen goed teken, als zelfs al tijdens de verkoopscyclus afspraken niet nagekomen worden kan je je aan vergelijkbare situatie verwachten tijdens je project.

  3. Is niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste offerte: Als ervaren consument vraag je natuurlijk op meer dan 1 plaats prijs voor je project, de offertes zouden dan wat in dezelfde grootorde moeten liggen. Uitschuivers zowel naar boven als onder zouden een rode vlag moeten zijn.

  4. Kan zich inleven in je project: jullie gaan samen moeten verbeelden hoe je huis er na de totaalrenovatie gaat uitzien. Kies iemand zich ook jou visie voor de geest kan halen, dan heb je vaak maar een half woord nodig om mekaar te verstaan en kan je vertrouwen op zijn oordeel als je niet zeker bent.

Wij zouden maar al te graag je partner worden voor jou renovatiewerken. Twijfel niet om contact te nemen met Limas@Home voor vrijblijvend advies over renovatiewerken. Onze vakmensen staan steeds paraat om u bij te staan met woord en daad bij uw renovatie- of verbouwingsproject.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak