Voorkom schade door vocht in huis

Vochtproblemen zijn de nachtmerrie van iedere huiseigenaar. Als dit niet grondig wordt aangepakt, is de kans groot dat de schade steeds erger wordt of terugkomt. 

Oorzaken van vocht in huis

Alleen al door in een huis te wonen, produceert u veel vocht, dat is onvermijdelijk. Koken, wassen, meerdere mensen in huis, transpiratie en dergelijke produceren vocht. Het meeste vocht verdwijnt door goed te ventileren, dus dit hoeft niet altijd tot grote problemen te leiden. Andere oorzaken, die vaak wel herstelling benodigen, kunnen o.a. zijn: optrekkend vocht; insijpelen van regenwater; condensatie; een lekke leiding …. 

Gevolgen van vocht in huis

Vocht in huis beschadigt uw eigendom en het bevordert de ontwikkeling van schimmels en bacteriën die een ernstige bedreiging vormen voor de gezondheid van uw gezin. Hoe weet u of u een vochtprobleem hebt? Heeft u last van schimmel, loslatend behang, een muffe lucht, last van ongedierte, of gezondheidsproblemen, met name aandoeningen van de luchtwegen.

 

Vochtbestrijding

 

Vochtbestrijding is een vak apart. 

Vochtplekken wegwerken is niet de oplossing. Zolang de oorzaak niet is weggenomen, zullen de vochtplekken gewoon terugkomen. Schakel de specialisten in van vochtbestrijding Antwerpen Limas@Home. Zij gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak, ze onderzoeken het hele huis. Dus niet alleen de ruimtes waar de vochtproblemen zich manifesteren. De vocht specialist zal een plan opstellen om het vochtprobleem in uw huis te bestrijden. 

Herstel van vochtschade

Als de oorzaak verholpen is, komt de volgende stap: het herstellen van de schade. Iedereen weet dat vochtplekken wegwerken heel moeilijk is. Als dit niet goed gedaan wordt, komen ze steeds terug. Het is dan ook heel belangrijk om eerst de achterliggende oorzaak te vinden en die te herstellen. Pas dan kan schade door vocht echt verholpen worden. De vocht specialist kan ook hier helpen. Hij heeft alle kennis om vochtplekken behandelen

Vochtbestrijding Antwerpen door Limas@Home biedt u een totaalpakket aan: zij bestrijden de oorzaak van het vocht, waarna zij de vochtplekken behandelen, zodat uw huis voor lange tijd beschermt is en de zichtbare schade verdwijnt.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak