Limas@home, uw partner voor de realisaties in en rondom uw woning

Limas@home is een middelgrote onderneming die gespecialiseerd is in de realisatie van de omgeving in en rondom een woning. Wat betekent dat concreet? Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor totaalprojecten maar ook voor afzonderlijke renovatiewerken, dakwerkendakrenovatie, gevelwerken, vochtbestrijding én voor allerlei werken waarbij tijd van cruciaal belang is. Onze vakmannen zijn ervaren, doen wat ze beloven en leveren steeds kwaliteit.

Renovatiewerken

Zonder zorgen renoveren? Wij bij Limas@home bieden u niets minder. We staan u bij in elke stap op de weg naar een geslaagde renovatie.

Omdat elke klant nood heeft aan vakmannen en uitvoering volgens afspraken is dit ook het uitgangspunt van onze dienst. Wij hebben daarom ook verschillende afdelingen voor de verschillende soorten projecten die wij uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw project altijd door vakmensen wordt uitgevoerd. 

Dakwerken en dakrenovatie

Of het nu gaat om een renovatie van een bestaand dak, of het plaatsen van een nieuw dak, een stevig en goed geplaatst dak beschermt u tegen weer en wind. Het is dan ook erg belangrijk om hiervoor de juiste dakwerkers te vinden. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres. De dakwerkexperts van Limas@home hebben de kennis en ervaring in huis om uw dak in geen tijd aan te leggen. Pannen, leien, stro? U kiest, wij plaatsen.

 


 

Gevelwerken

De gevels van uw woning zijn het uithangbord van uw huis én zorgen onder meer voor isolatie tegen koude en vocht. Belangrijk dus om ze in topconditie te houden! Moet er een reparatie aan uw gevel worden uitgevoerd of wilt u deze (opnieuw) laten bepleisteren? De gevelvakwerkers van Limas@Home hebben ervaring met alle soorten gevelwerken. Of het nu gaat om een kleine herstelling of om het grotere werk, onze experts weten er zeker raad mee.

Vochtbestrijding

Niets zo vervelend als vochtplekken in huis. Meestal is er een onderliggend probleem wanneer u met vocht in huis te maken hebt. En dat lossen wij graag voor u op. Limas@home is immers uw ideale partner bij vochtbestrijding. Onze experts bieden een duurzame oplossing voor al uw vochtproblemen, gaande van schimmel, vocht in uw muren tot lekken. Neem vandaag nog contact met ons op!

Tijdkritische opdrachten

Naast 'gewone' opdrachten focussen wij ook op klanten waarvoor het tijdstip van aanvang, de looptijd en deadline van het project cruciaal zijn. Tijdkritische opdrachten noemen we die. Het kan dan gaan om één van de werken die we al hebben genoemd, maar ook om betongieten, een paal plaatsen of herstelwerken. Door de structuur, werkmethode en mankracht van ons bedrijf kunnen we dit soort opdrachten steeds snel aanvangen en opleveren.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak