Welke vakman is de beste voor mijn totaalrenovatie of dakwerken?

Een renovatiebedrijf selecteren voor je renovatie of verbouwingen is niet altijd even makkelijk, het is ook een keuze die we niet elke dag moeten nemen.

Toch is het een niet te onderschatten keuze om de juiste dakspecialist of renovatiespecialistte vinden, alles hangt af van je specifieke noden.

Maar waar moet je zeker op letten bij een totaalrenovatie?

 1. Heeft je partner kennis van subsidies en het premiestelsel? Bij veeldakwerkenof renovaties kan je een voordelig BTW tarief krijgen of zelfs premies of subsidies van verscheidene instanties. Een renovatiebedrijf dat haar weg weet kan je een aardige duit uitsparen.

  Huis Renovatie
   

 2. Let op professionalisme en vergunningen. Kijk op de site van de firma of al haar vergunningen in orde zijn en vraag naar referenties van vroegere klanten, zo ben je er zeker van dat het team van jou renovatiebedrijf professioneel en stipt werk leveren zal.

 3. Zijn de afspraken en contracten duidelijk? Zeker tijdens een totaalrenovatiezal je renovatiebedrijf zelf ook wel eens met een onderaannemer werken. Niet iedereen heeft vb. een dakspecialist in huis, en er is helemaal niets mis met firmas die dat ook toegeven. Maar wees er zeker van dat je duidelijk weet wie bij je over de vloer zal komen en wie er het aanspreekpunt voor jou zal zijn indien er met meerdere partijen gewerkt moet worden.
   

  Renovatiebedrijf Antwerpen

 4. Koop niet bij de eerste de beste. Misschien heb je vrienden of kenissen die al dakwerken achter de rug hebben. Vraag hen met wie ze werkten, bezoek beurzen zoals batibouw en praat met meerdere partijen voor je de finale keuze maakt. Je mag ook best laten weten aan het bedrijf dat je nog met andere partijen aan het praten bent, dat zorgt altijd wel voor scherpe(re) aanbiedingen als ze het werk graag binnenhalen.

Let op deze punten voor je je kribbel op de stippellijn zet en je zal niet bedrogen uitkomen bij je vakman.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak