Geniet van alle luxe met een badkamerrenovatie

Je brengt dagelijks veel tijd door in de badkamer en dat doe je natuurlijk het liefst in alle comfort. Dat betekent onder andere bewegingsruimte, verwarming, een fijne douche en andere gemakken die het leven aangenamer maken. Heb je een huis gekocht met een verouderde badkamer of wil je je huidige badkamer moderniseren?

Badkamerrenovatie

Dan is het tijd voor een badkamerrenovatie door een gerenommeerd renovatiebedrijf! Zo voorkom je lekkages of andere gebreken en geniet je van de luxe van een nieuwe en comfortabele badkamer.

Wanneer is het tijd om je badkamer te renoveren?

Gemiddeld is een badkamer na ongeveer 15 jaar toe aan vervanging of een grondige badkamerrenovatie. Natuurijk is het juiste moment afhankelijk van de huidige staat van je badkamer en de eisen die je stelt aan je badkamer. Loop je tegen problemen aan zoals lekkende leidingen, vochtplekken of andere gebreken? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk je badkamer te renoveren om hogere renovatiekosten te voorkomen. Beter is natuurlijk om preventief te werk te gaan en problemen voor te zijn. Dat geeft je subiet de gelegenheid om je badkamer van extra luxe te voorzien zoals een ruimer bad of een modern douchepaneel.

Gedeeltelijke of totale renovatie badkamer?

Als je kiest voor een badkamerrenovatie, sta je voor een aantal keuzes. Ga je grondig te werk en voor een totale renovatie of wil je slechts een aantal onderdelen vervangen? Bij badkamers ouder dan 20 jaar is een totale renovatie zonder meer raadzaam. De kans is namelijk groter dat er op den duur vochtproblemen zullen optreden. Daarnaast maak je met nieuwe materialen grote stappen om het comfort van je badkamer te verhogen. Het voordeel van een totale badkamerrenovatie is tevens dat de ruimte in één en dezelfde stijl gebouwd wordt. Is de badkamer nog in goede staat, maar wil je kunnen relaxen in een badkuip?

Badkamer renoveren    

Dan is het natuurlik ook mogelijk selectieve renovatiewerken uit te laten voeren zoals het plaatsen van een luxe badkuip.

Speel je met de gedachte van een badkamerrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen, advies of een offerte.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak