Totaalrenovatie


Totaalrenovatie

Op zoek naar het juiste bedrijf om uw volledige huis te laten renoveren? Zoek dan niet langer, de Limas @ Home-experten zijn er voor de totaalrenovatie van uw woning of de totaalrenovatie van uw appartement. Wij doen er alles aan om de stress en overlast van het renoveren tot een minimum te beperken en bekijken samen met u wat we kunnen verwezenlijken binnen uw budget.
 
Geen last-minute veranderingen of verlengingen, wij komen onze offerte na. Zo kan u genieten van een totaalrenovatie zonder zorgen.
 
Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over totaalrenovatie

Limas @ home is een renovatiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten. Wij renoveren uw volledige huis en realiseren uw droomhuis. Wij bespreken eerst met u wat u precies wil en wat mogelijk is binnen uw budget, we ramen de duur van de werken en bekijken met u welke materialen we gebruiken. Daarna zetten we onze experts aan het werk, we doen er alles aan om de renovatielasten en zorgen voor u tot een minimum te beperken.

We bespreken met u welke kamers we wanneer aanpakken en geven u steeds tussentijdse updates. Ontdek nu wat we voor u kunnen betekenen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en meer informatie.

Vraag een offerte aan