Renovatiewerken


Renovatiewerken Antwerpen

Zonder zorgen renoveren? Het klinkt mooi, maar kan het ook? Natuurlijk, als je tenminste in zee gaat met een betrouwbaar renovatiebedrijf. Wij, bij Limas @ home bieden u niets minder aan: een snelle en zorgeloze renovatie. We staan u bij in elke stap op de weg naar een geslaagde renovatie.
 
Heeft uw huis of appartement nood aan een grondige renovatie of bent u gewoon toe aan wat vernieuwing? Twijfel dan niet en contacteer renovatiebedrijf Limas @ home uit Antwerpen voor een vrijblijvende offerte. Contacteer ons nu en wij helpen u uw renovatiedromen te verwezenlijken! 

U bent bij ons aan het juiste adres voor:
- Totaal renovatie
- Algemene renovatie werken
- Badkamer renovatie
- Woning renovatie
- Appartement renovatie
- Opknappen van woning
- Plaatsen van bijgebouwen
- ... 
 
Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over renovatiewerken Limas

Veel mensen kijken op tegen renovatiewerken. Het zorgt voor heel wat ongemak in uw huis: stof, lawaai, onbewoonbare ruimtes en ga zo maar door. Daarnaast neemt het zoeken naar een geschikte ondernemer die uw ideeën werkelijkheid kan laten worden, vaak maanden in beslag, om nog maar te zwijgen van de duur en de prijs van de werken.

Wij bij Limas @ Home maken dit alles makkelijker voor u. Wij helpen u uw dromen te realiseren op de meest efficiënte manier. Voor prijs/kwaliteit als u uw huis wil laten renoveren, zit u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een gespecialiseerd renovatie bedrijf, onze vakmensen hebben jaren ervaring in de renovatie business en staan garant voor een goede aflevering. Wij bespreken met u de renovatie werken, bekijken wat mogelijk is binnen uw budget en houden ons aan de afgesproken voorwaarden. Wij zorgen er persoonlijk voor dat de renovatiewerken vlot verlopen en bieden u een zorgeloze renovatieperiode waarin uw droomhuis verwezenlijkt wordt. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan en ontdek zelf wat wij voor u kunnen doen! 

Vraag een offerte aan