Dakwerken


Dakwerken

Uw huis is natuurlijk niet compleet zonder een dak. Een stevig, goed geplaatst dak beschermt u van alle weersomstandigheden. Het vinden van de juiste dakwerker of dakspecialist is dan ook belangrijk. Gelukkig bent u bij Limas @ Home aan het juiste adres voor uw dakwerken. De dakwerk experten bij Limas @ home hebben de kennis en ervaring in huis om uw dak snel te vernieuwen, herstellen of op te bouwen.
 
We staan garant voor stevig en goed aangelegd dak en hebben ervaring met alle soorten daken (plat dak, pannen, leien, stro,…).
Contacteer dus vor alle soorten dakwerken ùw dakwerk partner gevestigd in Antwerpen.
 
 
 

Aanverwante diensten

Aannemer Antwerpen
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas@Home kennen echt hun vak. Binnen de kortste keren hadden we een volledig nieuw dak."

- Fernand van Meerbeeck -

"Het grote voordeel van Limas is dat ik niet meer op zoek moet naar verschillende aannemers. Eén partner voor al mijn vragen!"

- Marco Hendricks -

"We hadden een dringend probleem met onze verwarming en dankzij Limas@Home was het dezelfde dag nog opgelost."

- Elly Bundervoets -

Waarom kiezen voor Limas@Home?

Tijdkritisch en vakkundig
Payback Formule
Garantie en kwaliteit
Totaaloplossing onder 1 dak
Expertise en specialisatie
Meer info over dakwerken

Of u nu op zoek bent naar een dakrenovatie, uw dak wil laten herstellen of een nieuw dak wil laten aanleggen, onze dakwerk experts weten met elke situatie raad. We bieden u een snelle en kwaliteitsvolle uitvoering. We overlopen met u de mogelijkheden binnen uw budget en helpen u het dak van uw wensen te verkrijgen.

Bij Limas @ home hebben we experten voor alle soorten daken, of u nu een plat dak wilt of net een pannendak, we kunnen het allemaal. Twijfel dus niet en contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan