Diensten

Dakwerken

Dakwerken

Is uw dak dringend aan vervanging toe of bent u op zoek naar een goede dakwerker voor uw nieuwbouw? Zoek dan niet langer want Limas @ home is de partner naar waar u op zoek bent! Onze dakwerkers hebben ruime ervaring in het vervangen en leggen van daken.

ONTDEK MEER +
Gevelwerken

Gevelwerken

Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze een dieptereiniging tot een goed einde moeten te brengen. Ze zijn dé specialist wanneer het aankomt op het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

ONTDEK MEER +
renovatiewerken

Renovatiewerken

Renoveren zonder zorgen? Het kan bij Limas @ home! Contacteer ons nu en ontdek zelf wat we voor u kunnen doen.

ONTDEK MEER +
Schilderwerken

Schilderwerken

Professioneel schilderwerk, daar kunt u van op aan. Waarom? Wij garanderen kwaliteit, snelheid en geen zorgen. Onze vakmensen maken van u ook een tevreden klant.

ONTDEK MEER +
Vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Dankzij Limas @ home is vocht niet langer een probleem. Onze ervaren vakmannen bieden u een blijvende oplossing voor uw vochtprobleem. Lees hier verder voor vochtbehandeling op maat.

ONTDEK MEER +
Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Wil u uw volledige huis laten renoveren, maar kijkt u op tegen de duur, kost en last van de werken? Contacteer dan Limas @ home. Onze experts staan garant voor een snelle totaal renovatie binnen uw budget.

ONTDEK MEER +
Tijdkritische opdrachten

Tijdkritische opdrachten

Hebt u een nijpende constructiesituatie? Bent u op zoek naar een constructiebedrijf dat uw project op korte tijd kan voltooien? Contacteer onze specialisten bij Limas @ home dan voor een vrijblijvende offerte.

ONTDEK MEER +
Loodgieterij

Loodgieterij

Onze experts bestrijden houtborende insecten die een werkelijke plaag vormen voor uw houten structuren. Wacht niet om beroep onze medewerkers te doen van zodra u gaatjes of knagende geluiden opmerkt.

ONTDEK MEER +

Limas @ home is de oplossing voor uw woning.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers. U kan rekenen op Group Limas.

TOP